Kleinschalig kamperen in Frankrijk | Roussel - Tipi's, Boogtenten en Gîtes

Reserveren

De gîtes

 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent
 • foto boogtent

Op ons terrein bevinden zich vijf gîtes. Één gîte is aan ons woonhuis geschakeld, twee zijn vrijstaand en de andere twee zijn vrijstaand met veel privacy maar wel aan elkaar gekoppeld.

Inrichting Gîte 5 (max. 8 pers.)

Gîte 5 beschikt over een grote woon/eetkamer met houtkachel, t.v.(franstalig), een open keuken met een gaskookplaat, koel/vrieskast,wasmachine, vaatwasser, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron en combi-oven.

Één slaapkamer heeft een tweepersoons bed en een derde bed (junior), één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een derde bed. Op een knus klein zoldertje bevindt zich een stapelbed. De gîte beschikt over een badkamer met douche,wasbak en toilet en een apart toilet. Buiten is een royale omheinde tuin met veel privacy en een ruim gedeeltelijk overdekt terras voorzien van tuinmeubilair en een hangmat.

Gîte 4 en 5

 Deze zijn ook heel geschikt voor een gezellig gezamelijk verblijf met vrienden of familie. (max 13 pers.) De twee gites zijn d.m.v. een kleine gang met twee deuren samen te voegen.

De gîte is vrij gelegen aan het begin van ons terrein, naast onze paardrijbak en het veld waar de 4 tipi's staan. De afstand naar het grote zwembad en het winkeltje is ong. 300 meter.

In een gedeelte van de heerlijk grote achtertuin, omringd door grote bomen, staat een gezamelijk zwembad (5x5) een trampoline en een speeltoestel alleen te gebruiken door de huurders van gîte 4 en gîte 5. Uiteraard mogen de families van gîte 4 en 5 ook gebruik maken van de overige campingfaciliteiten
.

Inrichting Gîte 4 (max. 5 pers.)

Gîte 4 beschikt over een royale woon/eetkamer met open keuken, t.v. (franstalig) en een gedeeltelijk overdekt terras. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven, magnetron, koel/vrieskast, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat.

Één slaapkamer heeft een tweepersoons bed en één slaapkamer heeft een stapelbed met een derde bed. De gîte beschikt over een badkamer met douche, wasbak, wasmachine en toilet. U kijkt vanuit de woonkamer de grote royale omheinde tuin in voorzien van een ruim terras met tuinmeubilair en hangmat.

Gîte 4 en 5 zijn ook heel geschikt voor een gezellig gezamelijk verblijf met vrienden of familie. (max 13 pers.) De twee gîtes zijn d.m.v. een kleine gang met twee deuren samen te voegen.

De gîte is vrij gelegen aan het begin van ons terrein, naast onze paardrijbak en het veld waar de 4 tipi's staan. De afstand naar het grote zwembad en het winkeltje is ong. 300 meter.

In een gedeelte van de heerlijk grote achtertuin, omringd door grote bomen, staat een gezamelijk zwembad (5x5), een trampoline en een speeltoestel alleen te gebruiken door de huurders van gîte 4 en gîte 5. Uiteraard mogen de families van gîte 4 en 5 ook gebruik maken van de overige campingfaciliteiten.  

 

Inrichting Gîte 3 (max. 4 pers.)

Gîte 3 is vrijstaand en zeer mooi gelegen met een schitterend uitzicht over de omgeving. Dit sfeervolle huisje is volledig opgebouwd uit natuursteen waardoor het zijn authentieke karakter heeft behouden. De gîte heeft een woonkamer met open keuken, wasmachine, houtkachel en een bedstee voor twee personen. Een slaapkamer met een tweepersoons bed en een badkamer met douche, wasbak en toilet. De gîte beschikt over een royaal terras voorzien van tuinmeubilair en een hangmat.

    

Inrichting Gîte 2 (max. 6 pers.)

Gîte 2 is vrijstaand en gezellig ingericht met in de woon/eetkamer een royale 3 pers.zitbank, 
2 stoelen, een salontafel en een grote eettafel, een open keuken met een gasfornuis, koel/vrieskast, broodrooster, koffiezetapparaat en magnetron.

Één slaapkamer met een tweepersoons bed heeft een eigen wasbak, één slaapkamer heeft 2 één-persoonsbedden en er is een mezzanine met een stapelbed.De gÎte beschikt over een badkamer met douche,wasbak en wasmachine Verder is er een apart toilet. Buiten is een royaal omheind terras voorzien van tuinmeubilair en hangmat

Inrichting Gîte 1 (max. 5 pers.)

Gîte 1 is aan ons woonhuis geschakeld en gezellig ingericht. In de woon/eetkamer met keuken vindt u een 2 pers.zitbank, 2 stoelen, een ronde eettafel, t.v.(franstalig) een keuken voorzien van een gasfornuis, broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron en koel/vrieskast. Één slaapkamer heeft een tweepersoons bed en één slaapkamer heeft een stapelbed, hier is een derde bed bij te plaatsen. De gîte beschikt over een royale badkamer met douche, toilet en wasbak en wasmachine. Buiten is een groot afgescheiden terras voorzien van tuinmeubilair en hangmat


Al onze gÎtes worden verhuurd inclusief linnengoed. We zorgen dat uw bed bij aankomst opgemaakt klaarstaat.

Handdoeken pakketten zijn te huur voor € 5,- per week (1x handdoek groot, 2x handdoek klein en 2x washand). De pakketten wel graag vooraf reserveren.

 • Roken in de gÎtes is niet toegestaan.
 • Huisdieren zijn welkom maar laat het ons wel even weten.
 • U kunt bij ons zelf kiezen of u het huisje schoon achterlaat of dat wij voor de schoonmaak zorgen (zie de algemene voorwaarden en/of de tarieven).
 • De aankomst en vertrekdag van gîte 4 en gîte 5 is tijdens het hoogseizoen op zondag.
 • De aankomst en vertrekdag van gîte 1, 2 en 3 is tijdens het hoogseizoen op zaterdag.